De gezichten achter
Bronckhorster Broodjes

Dat zijn Karin Hendriks en Gusta Smeenk!

De geschiedenis en totstandkoming ​​van Bronckhorster Broodjes gaat terug naar 1980. August en Liesbeth (de ouders van Gusta) begonnen in dit pand de broodjeszaak ‘Smikkel Inn’. Na het overlijden van August nam Harry Waenink de zaak over en veranderde de cafetaria in: ‘Smikkelcorner’. Na enkele decennia wilde Harry het wat rustiger aan doen en verhuurde hij de Smikkelcorner. 10 jaar later stopten de huurders en kwam het pand weer beschikbaar…

Harry, Rudy en Karin bespraken wat ze met het pand zouden doen en zo ontstond het idee voor een broodjeszaak, dat ontbreekt namelijk nog in het mooie Hengelo! Karin en Rudy dachten na over wie hen goed kon ondersteunen en kwamen al snel bij Gusta uit. 

Gusta heeft het zogenaamde horecabloed door haar aderen stromen. Ze heeft bij verschillende bedrijven en functies binnen de horeca gewerkt en veel kennis en ervaring opgedaan. Karin heeft Gusta gevraagd om samen deze mooie uitdaging aan te gaan en om Bronckhorster Broodjes op de kaart te zetten en er een succes van te maken!

Foto Karin en Gusta